Giriş Kayıt
Noah Urrea

Noah Urrea


Oyuncu

Noah Urrea, oyuncu.

A Madea Christmas (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 473
2014 Dram Oyuncu 5.1 2,349
2014 Macera Oyuncu 8.4 964
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 15
2013 Komedi Oyuncu 4.9 5,435
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019