Giriş Kayıt
Sheila Atkinson

Sheila Atkinson


Oyuncu, Dublör

Sheila Atkinson, oyuncu, dublör.

Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), Terminator: Yaradılış (2015), Annabelle (2014), Gökyüzünün Ötesinde (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 14,640
2016 Biyografi Çeşitli 5.0 426
2016 Korku Çeşitli 5.1 4,241
2016 Dram Çeşitli 8.2 23,919

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.4 229,849
2015 Aile Çeşitli 8.4 188

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Çeşitli 7.2 330,777
2015 Dram Çeşitli 5.1 1,031
2015 Komedi Çeşitli 7.9 1,573
2014 Korku Çeşitli 5.4 118,244

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 745,431

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 637,868

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Çeşitli 9.3 92,741

Bana Ulaş
2014 Dram Çeşitli 4.9 2,263

Özçekim
2014 Komedi Çeşitli 7.2 11,039
2013 Komedi Çeşitli 7.1 3,877
2013 Suç Çeşitli 4.2 311

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Oyuncu 7.8 382,748
2011 Dram Çeşitli 7.8 21,447
2011 Game-Show Dublör 8.2 5,717
2011 Dram Çeşitli 7.9 106,504
2008 Belgesel Çeşitli 5.5 1,180
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019