Giriş Kayıt
Rock Chang

Rock Chang


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Sesler

Rock Chang, yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 2.5 20
2014 Aksiyon Kameraman 5.1 99
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 55
2012 Kısa Metraj Sesler
Yönetmen Asistanı
7.5 23
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.8 30
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.4 21
2012 Kısa Metraj Kameraman
Editör
Yapımcı
7.6 9
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019