Giriş Kayıt
Skipper Landry

Skipper Landry


Oyuncu

Skipper Landry, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Paul M. Landry II
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Çeşitli 5.3 11,915

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 7,517
2014 Dram Oyuncu 5.5 2,512

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 210,196

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 164,878

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,196,636

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Oyuncu 5.5 213,547
2012 Korku Oyuncu 3.8 678
2011 Dram Oyuncu 3.9 293
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019