Giriş Kayıt
Jackie Tuttle

Jackie Tuttle


Oyuncu

Jackie Tuttle, oyuncu.

American Horror House (2012), (2015) The Final Girls (2015), (2016) Yüce Adalet (2016), (2014) Elsa & Fred (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.5 3,406

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.2 19,646

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Oyuncu 6.2 101,037

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 111,245
2015 Komedi Oyuncu 6.6 30,231
2014 Komedi Oyuncu 6.5 2,713
2013 Fantastik Oyuncu 3.7 538

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Oyuncu 6.2 79,786
2012 Korku Oyuncu 3.8 682

Mükemmel Saha
2012 Komedi Oyuncu 7.2 256,757
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019