Giriş Kayıt
Jonny Beauchamp

Jonny Beauchamp (29)


Oyuncu

Jonny Beauchamp, 01 Mart 1989 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Stonewall (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1989
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 29 Korku Oyuncu    

Oyun
2016 27 Macera Oyuncu 6.6 94,586
2016 27 Biyografi Oyuncu 8.7 30
2015 26 Dram Oyuncu 5.0 2,752
2014 Dram Oyuncu 8.2 95,807
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018