Giriş Kayıt
Daniel M. Veldman

Daniel M. Veldman


Kameraman, Oyuncu

Daniel M. Veldman, kameraman, oyuncu.

A Very Merry Mix-Up (2013), (2012) Dead Before Dawn 3D (2012), (2013) Molly Maxwell (2013), (2016) The Escape (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 5.4 693
2016 Kısa Metraj Kameraman 6.9 1,139
2015 Aile Kameraman 4.0 104

Suyun Yüzeyinde
2014 Dram Kameraman 6.8 143
2014 Dram Kameraman 5.8 132
2014 Müzikal Kameraman 5.0 458
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.3 96
2014 Komedi Kameraman 5.6 254
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Macera Kameraman 5.7 429
2013 Romantik Kameraman 6.9 2,601
2013 Komedi Kameraman 6.3 113
2013 Aile Kameraman 6.5 271
2013 Dram Kameraman 6.4 1,861
2013 Gerilim Kameraman 4.8 146
2012 Macera Oyuncu
Kameraman
4.7 3,104
2012 Korku Kameraman 2.9 356
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019