Giriş Kayıt
Eline Powell

Eline Powell


Oyuncu

Eline Powell, oyuncu.

Siren (2018), Novitiate (2017), (2012) Dörtlü (2012), (2012) Savaşın Çocukları (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.1 7,721

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 164,606
2017 Dram Oyuncu 6.6 2,864
2014 Dram Oyuncu 5.8 273

Dörtlü
2012 Komedi Oyuncu 6.8 17,826

Savaşın Çocukları
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,196

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,425,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019