Giriş Kayıt
Timothy Parsons

Timothy Parsons


Oyuncu, Dublör

Timothy Parsons, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Dublör 5.6 83,812
2018 Suç Oyuncu 6.4 338
2016 Korku Dublör 6.5 21,487
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 3,389
2015 Suç Oyuncu 7.4 556
2013 Dram Dublör 8.3 2,964
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019