Giriş Kayıt
Shelagh Conley

Shelagh Conley


Oyuncu, Kameraman, Sanat Yönetmeni

Shelagh Conley, oyuncu, kameraman, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 5.7 17,298
2016 Aksiyon Kameraman
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
5.4 10,876
2015 Müzik Çeşitli 6.1 210
2015 Müzik Çeşitli 6.6 3,525
2015 Reality-TV Çeşitli 6.8 753

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 279,850
2013 Çeşitli 7.4 2,999
2013 Dram 8.8 422,595
2011 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.2 126
2008 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
Oyuncu
8.1 660,459

Ada
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 285,958
2001 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 12,757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019