Giriş Kayıt
Ali Stroker

Ali Stroker


Oyuncu

Ali Stroker, oyuncu.

Cotton (2014) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Wild Child
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 3,778
2017 Dram Oyuncu 6.1 1,236
2014 Dram Oyuncu 7.8 19
2014 Komedi Oyuncu 7.4 12,687
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,659
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019