Giriş Kayıt
Yong-hwa Jung

Yong-hwa Jung (30)


Oyuncu

Yong-hwa Jung, 22 Haziran 1989 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

You Are Beautiful (2009), Neon Naege Banhaesseo (2011), Jue zhan shi shen (2017), (2010) Running Man (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1989
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Yengeç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.5 163
2017 28 Dram Oyuncu 6.4 1,278
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 78
2013 Komedi Oyuncu 6.0 180
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,170
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,200
2009 Reality-TV Oyuncu 8.4 44
2009 Komedi Oyuncu 7.8 3,105
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019