Giriş Kayıt
Francesca Murdoch

Francesca Murdoch


Oyuncu

Francesca Murdoch, oyuncu.

Takma İsmi: Franca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.9 530

Bir Zamanlar New York
2013 Dram Oyuncu 6.6 26,399
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 622

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Oyuncu 7.5 122,434

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Oyuncu 6.9 92,793
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019