Giriş Kayıt
Chris Cowlin

Chris Cowlin (38)


Oyuncu

Chris Cowlin, 08 Ağustos 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2014) Uyuyana Kadar (2014), (2014) 1 - Nenokkadine (2014), (1997) Midsomer Murders (1997), (2013) Father Brown (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Komedi Oyuncu 6.3 2,400
2018 Dram Oyuncu 7.8 2,624
2017 Komedi Oyuncu 7.4 6,876
2016 36 Komedi Oyuncu 6.3 9,207

Karatavuk
2016 36 Dram Oyuncu 6.2 7,933
2016 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,653

Hayran
2016 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 39,157
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,948
2016 36 Suç Oyuncu 4.4 442
2016 36 Dram Oyuncu 7.3 76

Seni Şimdiden Özledim
2015 35 Komedi Oyuncu 6.8 15,605

Son Efsane
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.5 14,461
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,063

Efsane
2015 35 Biyografi Oyuncu 7.0 139,154
2015 35 Dram Oyuncu 6.4 121
2015 Dram Oyuncu 8.0 32,436
2015 35 Biyografi Oyuncu 4.6 140
2015 Dram Oyuncu 7.4 784
2015 Biyografi Oyuncu 7.7 2,122

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 34 Dram Oyuncu 4.9 24,630

Her Şeyin Teorisi
2014 34 Biyografi Oyuncu 7.7 362,020

Yapay Oyun
2014 34 Biyografi Oyuncu 8.0 621,623

Uyuyana Kadar
2014 34 Dram Oyuncu 6.3 64,729
2014 34 Aksiyon Oyuncu 8.3 41,141
2014 Dram Oyuncu 6.1 116
2014 34 Suç Oyuncu 4.4 387
2014 34 Komedi Oyuncu 2.5 751
2014 34 Gerilim Oyuncu 5.3 704
2014 34 Biyografi Oyuncu 6.2 1,654
2014 34 Komedi Oyuncu 4.3 4,792
2014 34 Komedi Oyuncu 1.8 7,101

Muppets Aranıyor
2014 34 Macera Oyuncu 6.4 29,048
2014 34 Komedi Oyuncu 4.9 1,868
2014 34 Biyografi Oyuncu 7.4 402
2014 Komedi Oyuncu 7.8 1,685
2014 34 Aksiyon Oyuncu 3.7 335

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 115,015
2014 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,242
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,279

Aynasız
2014 34 Suç Oyuncu 6.1 2,578
2014 34 Dram Oyuncu 3.2 218
2014 34 Komedi Oyuncu 4.7 411
2014 Komedi Oyuncu 7.0 1,943
2014 Gerilim Oyuncu 7.4 1,863
2013 33 Komedi Oyuncu 6.2 24,570
2013 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,316
2013 33 Komedi Oyuncu 3.7 1,872
2013 33 Komedi Oyuncu 5.7 280
2013 33 Biyografi Oyuncu 5.5 17,615

Zafere Hücum
2013 33 Aksiyon Oyuncu 8.1 393,946

Durgun Hayat
2013 33 Dram Oyuncu 7.4 6,676
2013 33 Oyuncu 5.0 42
2013 33 Gerilim Oyuncu 4.5 178

Kapalı Devre
2013 33 Suç Oyuncu 6.2 20,446
2013 Suç Oyuncu 8.3 74,445
2013 33 Gerilim Oyuncu 6.9 28,030
2013 33 Biyografi Oyuncu 6.5 1,839

Dünyanın Sonu
2013 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 235,654

Çılgın Joe
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 61,404
2013 33 Dram Oyuncu 6.3 2,288

Sürpriz Çocuk
2013 33 Komedi Oyuncu 6.4 799
2013 33 Suç Oyuncu 6.8 1,291
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 973
2013 33 Dram Oyuncu 6.0 1,947
2013 Dram Oyuncu 7.7 5,973

Tek Hakkın Var
2013 33 Biyografi Oyuncu 6.8 10,681

Ateşli Bakışlar
2013 33 Biyografi Oyuncu 6.0 6,266
2013 33 Dram Oyuncu 5.7 41
2013 Dram Oyuncu 7.2 1,465
2013 33 Suç Oyuncu 4.9 523
2013 Dram Oyuncu 7.7 13,042
2013 Dram Oyuncu 6.7 760
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,155
2012 32 Dram Oyuncu 6.1 8,641
2012 32 Dram Oyuncu 6.8 48,394
2012 32 Aksiyon Oyuncu 7.8 592,592
2012 32 Dram Oyuncu 5.4 16
2012 32 Suç Oyuncu 4.7 482
2012 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,545
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,097
2012 32 Komedi Oyuncu 5.6 351
2012 32 Komedi Oyuncu 2.6 3,952
2012 32 Komedi Oyuncu 5.4 2,205

Çevik Kuvvet
2012 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,104
2012 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 59
2012 32 Suç Oyuncu 5.2 1,774
2012 Dram Oyuncu 7.4 196
2012 32 Romantik Oyuncu 5.7 3,582
2012 32 Suç Oyuncu 4.0 302
2012 32 Suç Oyuncu 3.8 737
2011 31 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 48
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,883
2011 Suç Oyuncu 8.2 4,218
2010 Suç Oyuncu 8.5 106,230
2010 Reality-TV Oyuncu 3.1 1,985
2009 Suç Oyuncu 7.9 9,947
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,944
2006 Suç Oyuncu 8.0 9,137
2003 Komedi Oyuncu 7.8 4,363
2000 Dram Oyuncu 5.1 945
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,516
1997 Suç Oyuncu 7.8 19,811
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,631
1995 Dram Oyuncu 5.0 3,645
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,955
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,527
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,338
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019