Giriş Kayıt
Ankit Tiwari

Ankit Tiwari


Müzisyen, Müzisyen

Ankit Tiwari, müzisyen, müzisyen.

Aashiqui 2 (2013), Tum Bin 2 (2016), Aiyaary (2018), (2014) Singham Returns (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.2 2,929
2017 Komedi Müzik 5.6 1,537
2016 Dram Müzik 4.8 954
2016 Aksiyon Müzik 4.3 86
2015 Romantik Müzik 5.7 203
2014 Komedi Müzik 6.1 627
2014 Müzik 6.8 24
2014 Aksiyon Müzik 5.7 6,222
2013 Dram Müzik
Müzik
7.0 23,929
2011 Dram Müzik
Müzik
7.2 3,568
- Romantik Müzik 4.5 82
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018