Giriş Kayıt
Ankit Tiwari

Ankit Tiwari


Müzisyen, Müzisyen

Ankit Tiwari, müzisyen, müzisyen.

Aashiqui 2 (2013), Aiyaary (2018), (2014) Singham Returns (2014), (2011) Saheb Biwi Aur Gangster (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.1 2,297
2017 Komedi Müzik 5.5 1,164
2016 Aksiyon Müzik 5.0 32
2015 Romantik Müzik 5.8 153
2014 Komedi Müzik 6.2 495
2014 Müzik 6.4 19
2014 Aksiyon Müzik 5.7 5,167
2013 Dram Müzik
Müzik
7.0 20,514
2011 Dram Müzik
Müzik
7.2 2,969
- Romantik Müzik    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018