Giriş Kayıt
Ankit Tiwari

Ankit Tiwari


Müzisyen, Müzisyen

Ankit Tiwari, müzisyen, müzisyen.

Aashiqui 2 (2013), Tum Bin 2 (2016), Aiyaary (2018), (2014) Singham Returns (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.2 2,811
2017 Komedi Müzik 5.6 1,489
2016 Dram Müzik 4.8 936
2016 Aksiyon Müzik 4.3 85
2015 Romantik Müzik 5.7 200
2014 Komedi Müzik 6.1 610
2014 Müzik 6.8 24
2014 Aksiyon Müzik 5.7 6,145
2013 Dram Müzik
Müzik
7.0 23,773
2011 Dram Müzik
Müzik
7.2 3,527
- Romantik Müzik 4.5 82
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018