Giriş Kayıt
Sunder Ramu

Sunder Ramu


Oyuncu

Sunder Ramu, oyuncu.

Mayakkam Enna (2011), Naan Sigappu Manithan (2014), (2012) 3 (2012), (2016) Kanithan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 610
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 842
2014 Komedi Oyuncu 4.5 324
2012 Dram Oyuncu 7.2 3,475
2011 Dram Oyuncu 7.6 2,740
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019