Giriş Kayıt
Levent Sali

Levent Sali


Oyuncu

Levent Sali, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 230
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 924
2014 Komedi Oyuncu 6.2 1,225
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 4.3 417
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019