Giriş Kayıt
Carlos Martín

Carlos Martín


Müzisyen, Müzisyen

Carlos Martín, müzisyen, müzisyen.

Pet (2016), İçerdeki Şeytan (2016), Nadie quiere la noche (2015), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 4.7 173

İçerdeki Şeytan
2016 Korku Müzik 5.3 2,592
2016 Korku Müzik 5.7 12,706

Kardaki Palmiyeler
2015 Müzik 7.4 7,021
2015 Gerilim Müzik 5.9 155
2015 Suç Müzik 5.5 373
2015 Dram Müzik 6.1 598
2014 Belgesel Müzik 7.7 49
2014 Animasyon Müzik 6.0 15
2014 Animasyon Müzik 8.5 1,025

Anna
2013 Dram Müzik 6.5 18,642
Dizi Altyazıları
Shameless (2,615) The Sinner (2,260) Better Call Saul (1,936) A Discovery of Witches (1,544) Bodyguard (1,508) Castle Rock (1,299) La Casa de Papel (1,271) The 100 (1,214) Suits (1,053) Fear the Walking Dead (1,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018