Giriş Kayıt
Carlos Martín

Carlos Martín


Müzisyen, Müzisyen

Carlos Martín, müzisyen, müzisyen.

Pet (2016), İçerdeki Şeytan (2016), Nadie quiere la noche (2015), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 4.5 184

İçerdeki Şeytan
2016 Korku Müzik 5.3 2,745
2016 Korku Müzik 5.7 13,008

Kardaki Palmiyeler
2015 Müzik 7.4 7,263
2015 Gerilim Müzik 6.0 162
2015 Suç Müzik 5.6 384
2015 Dram Müzik 6.3 1,083
2014 Belgesel Müzik 7.7 60
2014 Animasyon Müzik 5.9 20
2014 Animasyon Müzik 7.9 1,113

Anna
2013 Dram Müzik 6.5 18,880
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018