Giriş Kayıt
Carlos Martín

Carlos Martín


Müzisyen, Müzisyen

Carlos Martín, müzisyen, müzisyen.

Pet (2016), İçerdeki Şeytan (2016), Nadie quiere la noche (2015), Kardaki Palmiyeler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 4.5 197

İçerdeki Şeytan
2016 Korku Müzik 5.3 2,764
2016 Korku Müzik 5.7 13,394

Kardaki Palmiyeler
2015 Müzik 7.4 7,557
2015 Gerilim Müzik 6.0 170
2015 Suç Müzik 5.5 394
2015 Dram Müzik 6.3 1,115
2014 Belgesel Müzik 7.8 63
2014 Animasyon Müzik 5.8 21
2014 Animasyon Müzik 7.9 1,125

Anna
2013 Dram Müzik 6.5 19,227
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019