Giriş Kayıt
Jeffrey Tarrant

Jeffrey Tarrant


Yapımcı

Jeffrey Tarrant, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 5.8 496
2017 Belgesel Yapımcı 7.4 432
2013 Belgesel Yapımcı 7.0 457
2013 Belgesel Yapımcı 6.0 125
2012 Belgesel Yapımcı 7.5 204

Versay Kraliçesi
2012 Belgesel Yapımcı 7.1 11,727
2010 Belgesel Yapımcı 7.0 741
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018