Giriş Kayıt
Ben Latham-Jones

Ben Latham-Jones


Yapımcı, Oyuncu

Ben Latham-Jones, yapımcı, oyuncu.

Kids in Love (2016), Maigret Sets a Trap (2016), Maigret's Dead Man (2016), (2015) The D Train (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 7.1 5,452
2016 Dram Yapımcı 5.2 1,338
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.3 2,249
2016 Suç Yapımcı 7.1 7,290
2015 Komedi Yapımcı 5.0 9,077
2014 Komedi Yapımcı 5.8 1,707
2014 Komedi Yapımcı 7.1 173
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019