Giriş Kayıt
Ming Lai

Ming Lai


Oyuncu

Ming Lai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 3.9 107
2012 Komedi Oyuncu 4.9 154
2010 Komedi Oyuncu 5.7 406
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 374
2007 Dram Oyuncu 4.8 137
2007 Romantik Oyuncu 6.5 343
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019