Giriş Kayıt
Alper Kivicim

Alper Kivicim


Senarist, Yönetmen, Yapım Tasarımcısı

Alper Kivicim, senarist, yönetmen, yapım tasarımcısı.

3.0 (1 Oy)
  • Currently 60/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Senarist 4.1 134
2017 Komedi Senarist 4.0 203
2016 Komedi Senarist 4.4 77
2016 Korku Senarist 3.7 108
2016 Korku Senarist 3.6 60
2015 Korku Senarist
Yönetmen
3.4 28
2015 Korku Senarist 3.2 488
2015 Korku Yapım Tasarımcısı
Senarist
2.6 84
2014 Korku Senarist 4.2 516
2011 Aksiyon Senarist 3.3 103
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019