Giriş Kayıt
Ryan Chamberlain

Ryan Chamberlain


Kameraman

Ryan Chamberlain, kameraman.

(2017) Logan (2017), (2015) Büyük Açık (2015), (2016) Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 8.1 509,443

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 111,218

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.1 124,282
2016 Dram Kameraman 5.0 4,255

Büyük Açık
2015 Biyografi Kameraman 7.8 288,012
2015 Komedi Kameraman 7.1 29,832
2013 Reality-TV Kameraman 5.8 597
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018