Giriş Kayıt
Ryan Chamberlain

Ryan Chamberlain


Kameraman

Ryan Chamberlain, kameraman.

(2017) Logan (2017), (2015) Büyük Açık (2015), (2016) Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 8.1 518,453

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 113,568

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.1 126,242
2016 Dram Kameraman 5.0 4,349

Büyük Açık
2015 Biyografi Kameraman 7.8 290,852
2015 Komedi Kameraman 7.1 30,131
2013 Reality-TV Kameraman 5.9 625
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018