Giriş Kayıt
Ryan Chamberlain

Ryan Chamberlain


Kameraman

Ryan Chamberlain, kameraman.

(2017) Logan (2017), (2015) Büyük Açık (2015), (2016) Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 8.1 531,207

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 117,071

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Kameraman 7.1 128,931
2016 Dram Kameraman 5.0 4,510

Büyük Açık
2015 Biyografi Kameraman 7.8 298,120
2015 Komedi Kameraman 7.1 30,496
2013 Reality-TV Kameraman 5.9 625
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019