Giriş Kayıt
Hannah Arterton

Hannah Arterton (30)


Oyuncu

Hannah Jane Arterton, 26 Ocak 1989 Gravesend, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Five (2016), İtalya Tatili (2014), Amorous (2014), (2018) Safe (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hannah Jane Arterton
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1989
Doğum Yeri: Gravesend, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.3 19,766
2018 29 Tarihi Oyuncu 6.2 45
2017 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 15
2016 Dram Oyuncu 7.7 5,722

Çizmeli Kedi
2015 26 Komedi Oyuncu 7.0 1,269

İtalya Tatili
2014 25 Müzikal Oyuncu 5.4 4,426
2014 25 Dram Oyuncu 4.6 804
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,956
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019