Giriş Kayıt
Robert Chang

Robert Chang


Oyuncu, Kameraman

Robert Chang, oyuncu, kameraman.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Oyuncu 7.0 11,969

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Oyuncu 7.3 269,119
2013 Komedi Oyuncu 5.8 24
2013 Dram Kameraman 7.3 3,614

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 262,342

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Oyuncu 4.8 3,099
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018