Giriş Kayıt
Robert Chang

Robert Chang


Oyuncu, Kameraman

Robert Chang, oyuncu, kameraman.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Oyuncu 7.0 12,104

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Oyuncu 7.3 271,335
2013 Komedi Oyuncu 5.8 24
2013 Dram Kameraman 7.3 3,626

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 264,387

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Oyuncu 4.8 3,141
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019