Giriş Kayıt
Amit Hegde

Amit Hegde


Editör, Görsel Efekt, Animasyon

Amit Hegde, editör, görsel efekt, animasyon.

Bhaag Milkha Bhaag (2013), Vishwaroopam (2013), Son of Sardaar (2012), Luv Shuv Tey Chicken Khurana (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 558
2016 Dram Görsel Efekt 5.7 2,265
2014 Biyografi Animasyon 7.2 459
2014 Dram Editorial Department 6.2 270
2014 Editorial Department 5.3 419
2013 Biyografi Editorial Department 8.2 54,264
2013 Dram Editorial Department 6.1 2,316
2013 Aksiyon Editorial Department 8.4 37,747
2012 Aksiyon Editorial Department 4.0 8,056
2012 Komedi Editorial Department 6.6 3,318
2012 Romantik Editorial Department 4.2 333
2011 Aksiyon Editorial Department 4.5 323
2011 Komedi Editorial Department 5.8 911
2011 Aksiyon Editorial Department 4.8 257
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019