Giriş Kayıt
Ludovic Coutaud

Ludovic Coutaud (28)


Oyuncu

Ludovic Coutaud, 07 Şubat 1991 doğumlu oyuncu.

Ascenseur pour Rendez-vous (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1991
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 27 Dram Oyuncu 6.1 85
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 150,110
2017 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 7,521
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 101,134
2014 Dram Oyuncu 7.6 17,507

Nuh: Büyük Tufan
2014 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 229,565

Kış Masalı
2014 23 Dram Oyuncu 6.2 49,111
2014 23 Suç Oyuncu 5.5 140
2014 23 Korku Oyuncu 3.7 704
2013 Suç Oyuncu 7.5 80,732
2012 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 391
2011 20 Kısa Metraj Oyuncu    

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 139,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019