Giriş Kayıt
Jack Ho

Jack Ho


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Jack Ho, kameraman, yönetmen asistanı, set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
3.3 578
2015 Korku Sanat Bölümü
Kameraman
3.4 299
2015 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 9
2014 Suç Set Dekoratörü
Kameraman
3.6 615
2013 Korku Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
Sesler
Kameraman
4.3 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019