Giriş Kayıt
Ed Wethered

Ed Wethered


Yapımcı

Ed Wethered, yapımcı.

(2011) Page Eight (2011), (2014) The Falling (2014), (2014) Mrs. Brown's Boys D'Movie (2014), (2010) Africa United (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel Çeşitli 6.1 762
2017 Dram Yapımcı 6.3 4,850

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Yapımcı 6.8 14,684
2016 Komedi Yapımcı 6.3 8,978
2015 Biyografi Yapımcı 6.7 22,552

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Dram Çeşitli 6.9 57,447

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 47,843
2014 Dram Çeşitli 5.4 5,124
2014 Komedi Çeşitli 4.3 4,753
2014 Aksiyon Yapımcı 6.6 4,925
2014 Aksiyon Yapımcı 6.6 3,070
2014 Dram Yapımcı 4.6 4,153

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 8,576

Sergi
2013 Dram Yapımcı 5.4 812
2012 Belgesel Çeşitli 7.2 522
2012 Dram Çeşitli 5.7 8,345

Gölgede Dans
2012 Dram Çeşitli 6.2 11,360

Öbür Dünyadan
2011 Korku Çeşitli 6.5 59,731

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Çeşitli 6.8 58,456
2011 Dram Çeşitli 6.9 13,239
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,313
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019