Giriş Kayıt
Gudni Kristjansson

Gudni Kristjansson


Yapım Yöneticisi, Dublör

Gudni Kristjansson, yapım yöneticisi, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 1,408

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon 0 8.0 771,360
2015 Dram 0 8.4 121,000

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 164,120

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 279,850

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 226,441

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Taşıma Bölümü 7.3 272,135

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 519,552

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi 0 6.2 35,732

Kuru Gürültü
2012 Komedi Oyuncu 7.2 15,275

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.5 1,410,519
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019