Giriş Kayıt
Adwin Brown

Adwin Brown


Oyuncu

Adwin Brown, oyuncu.

The Fosters (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.4 1,654

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 103,987
2017 Komedi Oyuncu 7.4 21
2016 Gerilim Oyuncu 5.7 7,763
2016 Komedi Oyuncu 3.6 973
2015 Komedi Oyuncu 8.3 4,880
2015 Dram Oyuncu 7.0 940
2013 Komedi Oyuncu 8.4 128,286
2013 Dram Oyuncu 7.9 21,846
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019