Giriş Kayıt
Benjamin Flores Jr.

Benjamin Flores Jr. (16)


Oyuncu

Benjamin Christopher Flores Jr., 23 Temmuz 2002 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

The Haunted Hathaways (2013), Game Shakers (2015), (2014) Zor Biraderler (2014), (2011) Neşeli Ayaklar 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Christopher Flores Jr.
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2002
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Jr. Benjamin 'Lil P-Nut' Flores
Burcu: Aslan
Boyu: 1.5 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 1,900
2017 15 Aile Oyuncu 4.7 114

Transformers 5: Son Şövalye
2017 15 Aksiyon Oyuncu 5.2 112,436
2015 Komedi Oyuncu 4.4 1,106
2015 13 Komedi Oyuncu 5.3 279
2014 12 Aile Oyuncu 4.9 297

Zor Biraderler
2014 12 Aksiyon Oyuncu 6.2 92,284
2014 12 Belgesel Oyuncu 6.7 127
2013 Komedi Oyuncu 5.3 1,457

Neşeli Ayaklar 2
2011 9 Animasyon Oyuncu 5.9 37,584
2008 Talk-Show Oyuncu 5.4 58
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,241
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019