Giriş Kayıt
Benjamin Flores Jr.

Benjamin Flores Jr. (16)


Oyuncu

Benjamin Christopher Flores Jr., 23 Temmuz 2002 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

The Haunted Hathaways (2013), Game Shakers (2015), (2014) Zor Biraderler (2014), (2011) Neşeli Ayaklar 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Christopher Flores Jr.
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2002
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Jr. Benjamin 'Lil P-Nut' Flores
Burcu: Aslan
Boyu: 1.5 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 1,834
2017 15 Aile Oyuncu 4.7 106

Transformers 5: Son Şövalye
2017 15 Aksiyon Oyuncu 5.2 108,576
2015 Komedi Oyuncu 4.4 1,073
2015 13 Komedi Oyuncu 5.2 273
2014 12 Aile Oyuncu 4.9 283

Zor Biraderler
2014 12 Aksiyon Oyuncu 6.2 91,290
2014 12 Belgesel Oyuncu 6.7 125
2013 Komedi Oyuncu 5.3 1,439

Neşeli Ayaklar 2
2011 9 Animasyon Oyuncu 5.9 37,191
2008 Talk-Show Oyuncu 5.5 57
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,968
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018