Giriş Kayıt
Jude Wright

Jude Wright


Oyuncu

Jude Wright, oyuncu.

Spy (2011), (2014) Ayı Paddington (2014), (2014) Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği (2014), (2013) The Christmas Candle (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Oyuncu 4.9 24,793

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 85,369
2014 Aksiyon Oyuncu 4.6 6,174
2013 Oyuncu 6.2 1,549
2012 Dram Oyuncu 7.0 7,429
2011 Komedi Oyuncu 8.0 3,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019