Giriş Kayıt
Thoromar Jónsson

Thoromar Jónsson


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Thoromar Jónsson, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yönetmen 5.6 122
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 9,013
1998 Belgesel Yönetmen Asistanı 8.3 19

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Çeşitli 6.1 2,411
1995 Suç Çeşitli 5.8 1,283

Öldüren Büyü
1995 Korku Çeşitli 6.1 13,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019