Giriş Kayıt
Katie Garner

Katie Garner (31)


Oyuncu

Katherine Elizabeth Garner, 08 Mayıs 1988 Salisbury, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Açlık Oyunları (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katherine Elizabeth Garner
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1988
Doğum Yeri: Salisbury, North Carolina, ABD
Takma İsmi: Katie Belle
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3DD
2012 24 Komedi Oyuncu 3.7 37,124

Açlık Oyunları
2012 24 Macera Çeşitli 7.2 795,613
2011 Suç Çeşitli 8.3 280,095

Genç Ruh
2011 23 Komedi Oyuncu 5.6 6,561

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 66,831
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019