Giriş Kayıt
Oakes Fegley

Oakes Fegley


Oyuncu

Oakes Fegley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Oaks Fegley
Boyu: 1.5 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 367
2017 Dram Oyuncu 6.2 7,825
2017 Komedi Oyuncu    

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Oyuncu 6.7 48,419

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Oyuncu 6.6 64,330
2014 Dram Oyuncu 6.4 2,717
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 14

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 151,075
2010 Suç Oyuncu 8.6 157,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019