Giriş Kayıt
Jovana Gavrilovic

Jovana Gavrilovic


Oyuncu

Jovana Gavrilovic, oyuncu.

The Sky Above Us (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 9.1 1,374
2018 Oyuncu 3.5 1,275
2017 Komedi Oyuncu 7.2 501
2017 Dram Oyuncu 7.6 45
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 214
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019