Giriş Kayıt
Jang In-ho

Jang In-ho


Oyuncu

Jang In-ho, oyuncu.

Uluma (2012), (2006) Maskeli Balo (2006), (2011) Ön Cephe (2011), (2015) Gangnam 1970 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,293

Uluma
2012 Gerilim Oyuncu 6.2 1,610

Ön Cephe
2011 Dram Oyuncu 7.4 5,312
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 222

Maskeli Balo
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,105
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019