Giriş Kayıt
Chae-won Moon

Chae-won Moon (32)


Oyuncu

Chae-won Moon, 12 Kasım 1986 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Okların Savaşı (2011), Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja (2012), Good Doctor (2013), Mood of the Day (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1986
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Akrep
Boyu: 168
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 32 Tarihi Oyuncu 5.9 118
2018 Oyuncu 5.3 72
2017 Oyuncu 6.6 173
2016 Dram Oyuncu 7.0 131
2016 30 Komedi Oyuncu 6.7 622
2015 29 Romantik Oyuncu 6.3 978
2013 Dram Oyuncu 8.2 934
2012 Oyuncu 7.9 1,024

Okların Savaşı
2011 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,217

Prensesin Tutkusu
2011 Dram Oyuncu 8.4 373
2010 24 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 367
2009 Komedi Oyuncu 7.7 508
2008 Tarihi Oyuncu 7.7 127

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni
2008 22 Komedi Oyuncu 6.1 132
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019