Giriş Kayıt
Kelly Greyson

Kelly Greyson


Oyuncu, Yapımcı

Kelly Greyson, oyuncu, yapımcı.

Alone Yet Not Alone (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 2.9 349
2021 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2021 Suç Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 3.3 3,175
2017 Dram Oyuncu 6.6 207
2015 Dram Oyuncu 6.4 7,374
2015 Komedi Oyuncu 7.3 23,209
2013 Dram Yapımcı 6.2 587
2013 Tarihi Oyuncu 4.7 894
2011 Dram Oyuncu 4.7 749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022