Giriş Kayıt
Seçkin Özdemir

Seçkin Özdemir


Oyuncu

Seçkin Özdemir, oyuncu.

Bir Aşk Hikayesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.84 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.4 54
2018 Dram Oyuncu 6.3 110
2017 Dram Oyuncu 6.6 285
2017 Komedi Oyuncu 7.4 643
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,231
2015 Dram Oyuncu 6.5 69
2014 Dram Oyuncu 7.6 58
2013 Dram Oyuncu 7.0 359
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,799
2011 Dram Oyuncu 6.8 73
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018