Giriş Kayıt
Seçkin Özdemir

Seçkin Özdemir


Oyuncu

Seçkin Özdemir, oyuncu.

Bir Aşk Hikayesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.84 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 6.7 103
2017 Dram Oyuncu 6.6 242
2017 Komedi Oyuncu 7.4 599
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,019
2015 Dram Oyuncu 6.4 66
2014 Dram Oyuncu 7.5 56
2013 Dram Oyuncu 7.0 344
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,617
2011 Dram Oyuncu 6.8 66
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018