Giriş Kayıt
Seçkin Özdemir

Seçkin Özdemir


Oyuncu

Seçkin Özdemir, oyuncu.

Bir Aşk Hikayesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.84 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.2 72
2018 Dram Oyuncu 6.3 126
2018 Oyuncu 8.3 140
2017 Dram Oyuncu 6.6 304
2017 Komedi Oyuncu 7.3 680
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,383
2015 Dram Oyuncu 6.5 70
2014 Dram Oyuncu 7.5 59
2013 Dram Oyuncu 7.0 373
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,973
2011 Dram Oyuncu 6.7 74
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018