Giriş Kayıt
Michael Aston

Michael Aston


Oyuncu, Yapımcı

Michael Aston, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 3.2 348
2015 Dram Oyuncu 4.2 208
2014 Suç Oyuncu 4.4 387
2014 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.2 244
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 556

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 668,592

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 692,170
2010 Suç Oyuncu 6.8 2,434
2010 Suç Oyuncu 5.5 2,300
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019