Giriş Kayıt
Kyan Khojandi

Kyan Khojandi


Oyuncu, Senarist

Kyan Khojandi, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.3 44
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,355
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,035
2015 Komedi Oyuncu 7.1 484
2015 Oyuncu 7.2 1,746
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 5
2015 Komedi Oyuncu 6.0 447
2014 Oyuncu 6.1 382

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Oyuncu 7.0 12,163
2012 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.6 8
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019