Giriş Kayıt
Dayna Noffke

Dayna Noffke


Sanat Bölümü

Dayna Noffke, sanat bölümü.

A Sunday Horse (2016), (2014) V/H/S: Viral (2014), (2017) Ölüm Odası (2017), (2016) Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Odası
2017 Korku Sanat Bölümü 4.8 9,939

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.1 6,087
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.2 735
2014 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,973
2014 Korku Sanat Bölümü 4.2 13,513
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019