Giriş Kayıt
Mykola Yefymenko

Mykola Yefymenko


Kameraman

Mykola Yefymenko, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 6.3 631
2012 Dram Kameraman 5.5 655
2008 Gerilim Kameraman 6.2 84

Diyet
2007 Dram Kameraman 6.9 848
2007 Gerilim Kameraman 7.1 156
2001 Kısa Metraj Kameraman    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018