Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes (29)


Oyuncu

Carlos Valdes, 20 Nisan 1989 Cali, Kolombiya doğumlu oyuncu.

The Flash (2014), Vixen (2015), Vixen: The Movie (2017), (2016) DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1989
Doğum Yeri: Cali, Kolombiya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Savaşçıları: The Ray
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 484
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 595

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 712

The Flash: Cisco'nun Günlüğü
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 500

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 73,026
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 4,096
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,764
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 2,594
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 258,606

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 364,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018