Giriş Kayıt
Abhinaya

Abhinaya


Oyuncu

Abhinaya, oyuncu.

7 Aum Arivu (2011), Shamitabh (2015), Kuttram 23 (2017), Raju Gari Gadhi 2 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.3 518
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,348
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 13,273
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 74
2015 Oyuncu 3.6 14
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6,382
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 825
2014 Gerilim Oyuncu 5.4 312
2014 Aile Oyuncu 6.6 6,294
2013 Komedi Oyuncu 7.5 4,669
2012 Komedi Oyuncu 7.2 274
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,768
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019