Giriş Kayıt
Gloria Straube

Gloria Straube


Oyuncu

Gloria Straube, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.6 112,690

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Oyuncu 3.7 211,825

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.9 250,794

Büyücüler Kulübü
1996 Dram Oyuncu 6.3 65,911

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 114,601

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Oyuncu 8.2 505,320

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,708
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018