Giriş Kayıt
Pascaline Crêvecoeur

Pascaline Crêvecoeur (36)


Oyuncu

Pascaline Crêvecoeur, 29 Nisan 1982 Brussels, Belçika doğumlu oyuncu.

Le voyage de Fanny (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1982
Doğum Yeri: Brussels, Belçika
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Oyuncu 7.0 690
2015 33 Biyografi Oyuncu 5.9 79

Monako Prensesi Grace
2014 32 Biyografi Oyuncu 5.7 16,235

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 31 Biyografi Oyuncu 6.2 35,759
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,291

Semender
2012 Suç Oyuncu 7.6 1,726
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 458

Bakire ve Hamile
2006 24 Dram Oyuncu 7.1 3,894
1992 10 Komedi Oyuncu 6.4 28
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019