Giriş Kayıt
Saskia Rosendahl

Saskia Rosendahl (25)


Oyuncu

Saskia-Sophie Rosendahl, 09 Temmuz 1993 Halle (Saale), Saxony-Anhalt, Almanya doğumlu oyuncu.

Savaşın Gölgesinde (2012), Asla Gözlerini Kaçırma (2018), Genciz, Güçlüyüz (2014), Vahşi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Saskia-Sophie Rosendahl
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Halle (Saale), Saxony-Anhalt, Almanya
Burcu: Yengeç
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 25 Dram Oyuncu 7.6 1,836
2017 24 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 49
2016 23 Dram Oyuncu 5.7 207

Vahşi
2016 23 Dram Oyuncu 6.5 1,186
2016 Dram Oyuncu 7.5 218

Genciz, Güçlüyüz
2014 21 Dram Oyuncu 7.1 1,502
2013 20 Aile Oyuncu 6.7 91
2013 20 Dram Oyuncu 5.5 168

Savaşın Gölgesinde
2012 19 Dram Oyuncu 7.1 13,243
2012 19 Dram Oyuncu 6.2 160
2010 17 Dram Oyuncu 8.2 1,061
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019